Riipisen Riistaravintola

Terveisiä Rukalta! Olemme parhaillamme viettämässä spring breakia ja ajattelin kirjoittaa ylös muutaman ravintola- ja annossuosituksen täältä. Olemme käyneet Rukalla koko elämäni ajan vuosittain samassa kelomökissä, joka on isäni yrityksen omistuksessa ja vaikka Ruka on kasvanut ja muuttunut paljon viime vuosina, on täällä edelleenkin muutamia aikaa kestäneitä helmiä, joita ei kannata jättää välistä. Näistä ehkä paras esimerkki on kelorinteen juurella sijaitseva Riipisen Riistaravintola.

Riistaravintola on jälleen palannut takaisin Riipisen perheen hoiviin ja ravintolan kaikki klassikkoannokset ovat tulleet takaisin listoille. Uudistusten myötä myös ravintolan terassia on laajennettu ja osaa sisätiloista on raikastettu. Riipisen parhaita annoksia ovat ehdottomasti friteeratut muikut ja poronkäristys. Riipisen muikut ovat aina tuoreita ja niiden tasalaatuisuus jaksaa ihastuttaa vuodesta toiseen. Muikkuja ja poronkäristystä on saatavilla aina. Niiden lisäksi Riipisellä on myös päivittäin vaihtuvat lounasannokset ja a la carte -lista.

Riipisen a la cartelta löytyy päivittäin poron lisäksi myös hirveä, jänistä ja karhua. Ravintola on myös valittu Suomen parhaaksi Riistaravintolaksi. Riipisen jälkiruokapuolen klassikko on vohvelit mansikkahillolla ja kermavaahdolla. Aikuisempaan makuun toimii hyvin myös minttukaakao aidosta minttumukista ja poron kyynel. Riipinen on juuri se ravintola, jossa vietämme after skitä ja jossa piipahdamme aina ladulta tullessa.

Ei kommentteja

Kommentoi