5-vuotiaan unelmien jäätelöherkku

Kaupallinen yhteistyö, Pingviini

Meillä oli viime viikonloppuna kivaa puuhaa, sillä pääsimme rakentamaan jätskiherkun Pingviinin uudesta jätskimausta, hedelmäkarkkijäätelöstä. Jäätelö on Kukan ehdotonta lempiherkkua, samoin hedelmäkarkit, joten päätin antaa tytölle vapaat kädet suunnitella unelmiensa jäätelöannoksen.

Kukka on myös hyvin tyttömäinen tyttö ja innostunut viime aikoina kovasti Barbie-leikeistä, joten ensimmäinen kriteeri hedelmäkarkkijäätelökakkuvuorelle oli se, että siihen olisi saatava upotettua myös kaunis prinsessajuhla-Barbie mukaan. Barbien lisäksi jäätelökakusta tuli löytyä paljon kermavaahtoa ja kauniin vesivärin värisiä karkkeja.

Lopputuloksella ei välttämättä voitettaisi kauneuskilpailuja, mutta ainakin se täytti suunnittelijan kaikki kriteerit ja maistui aivan taivaallisen hyvältä. Itse asiassa en ole itsekään hetkeen maistanut niin hyvää jäätelöä kuin miltä tämä tuttifrutin makuinen hedelmäkarkkijäätelö maistui. Liemessä-blogin Jenni on tekemässä omaa jäätelöherkkuaan Pingviinin toisesta uutuusmausta polkasta enkä malta odottaa minkälaisen luomuksen taiteilija saa aikaan.

Processed with VSCO with 4 preset 

Kannattaa myös käydä katsomassa Pingviinin omien sivujen jätskiherkkureseptit, jos kaipaa inspiraatiota lasten juhline järjestämiseen tai muihin kesteihin.

1 Kommentti

  • Vastaa
    JÄÄTELÖTÖTTERÖ JÄÄTELÖKAKKU – Liemessä
    20/01/2017 klo 10:28

    […] Lisää jäätelökakku ideoita löytyy Pingviinin reseptisivuilta ja kurkkaapa samalla Suusta Suuhun-blogista jokaisen pienen tytön unelmajäätelökakku! […]

  • Kommentoi