Kaupallinen yhteistyö, Dronningholm, Sunnuntai & Asennemedia


Pääsin yhtenä monesta muusta bloggarista mukaan Dronningholmin ja Sunnuntain joulutorttukampanjaan, jossa meitä haastettiin kehittämään tähtitortulle uudet muodot. Käytettävissämme oli Dronningoholmin Tähtitorttu Omena-kanelimarmeladia, Dronningholm Tähtitorttu Luumumarmeladia ja Dronningholm Vaniljaista puolukka-kirsikkamarmeladia sekä Sunnuntain lehti- ja torttutaikinaa, jota on saatavilla 500 g ja 1 kg pakkauksissa.



Lapsiemme sairasteltua paljon nyt alkutalvesta oli oma mielikuvitukseni sen verran jumissa, että päätin sysätä tehtävän kahdelle pikkulapsiperheen isälle, miehelleni sekä veljelleni. Heistä toinen on DI-ekonomi ja toinen taiteen maisteri, joten torttutehdas pystytettiin perinteisin menoin pitkällisen neuvottelun ja suunnittelun päätteeksi. Sillä aikaa, kun miehet alkoivat valmistamaan tähtitorttuja, keskityimme me muut leikkimiseen ja huolettomaan yhdessäoloon.




Kun vihdoin uunista alkoi levitä koko asuntoon ihana joulutortun tuoksu, riensimme katsomaan torttuarkkitehtien lopputuloksia, joita olivat eritavoin kuvioidut ja takuuvarmasti hilloa jokaisella suupalalla sisältävät Hillopiilot. Nämä herkkupötköt ovat myös varsin lapsiystävällisesti syötävissä, sillä ne voi nopeasti kietaista paperiin ja niitä on helppo haukkailla leikin timmellyksessä. Suurin osa rullista sisälsi tällä kertaa isien suosikkia eli Dronningholmin Tähtitorttu Luumumarmeladia. Minä ja 3-vuotias Kiia ihastuttiin sen sijaan Dronningholmin uutuuteen, Vaniljaiseen puolukka-kirsikkamarmeladiin, jonka ylijäämät lusikoimme viilin joukossa välipalaksi.


Dronningholm haluaa innostaa myös teitä kaikkia kehittelemään rohkeasti perinteisille tähtitortuille uusia muotoja ja on järjestänyt viime vuotiseen tapaan Instagram-kilpailun, johon voi osallistua jakamalla kuvan omista joulutortuista hashtagilla #UUDETMUODOT. Inspiraatiota omiin torttuihin kannattaa hakea Dronningholmin sivuilta tai vaikkapa muilta Asennemedia joulutorttubloggareilta (Pupulandia, WTD, 52 Weeks of Deliciousness, Jonnamaista) – se saa kuitenkin olla juuri sellainen kuin itse haluat. Palkintoina jaetaan joka viikko upeita Dronningholm-tuotepaketteja.
25 Kommenttia
Sari
04/12/2016 klo 12:35Ooh, tuo puolukka-kirsikka yhdistelmä kuulostaa mielenkiintoiselta. Ja kiva idea nuo hillopiilot!
Alisa
04/12/2016 klo 22:34Se on aivan mielettömän hyvää. Meillä tosiaan lapset mankuu sitä nykyään aina viilin ja puuron joukkoon 😀
minni / kokeileva keittiöni
04/12/2016 klo 14:53Puolukka-kirsikka kuulostaa kyllä hauskalta.
Erja/Andalusian auringossa-ruokamatkablogi
04/12/2016 klo 15:07toi luumumarmeladi on oma inhokkini, joten kaikki muut versiot ovat tervetulleita!
Alisa
04/12/2016 klo 22:35Suosittelen erittäin lämpimästi tuota puolukka-kirsikkaa.
Minna Vuo-Cho
04/12/2016 klo 20:06Hih, insinööri ja taiteilija,,, paljonko kinasivat? Vai tulivatko särmät hiottua jo alkusuunnittelussa? 🙂
Alisa
04/12/2016 klo 22:38Perusteellinen alkupalaveri taisi pelastaa pahimmilta sanaharkoilta. Muutaman kerran kyllä kuului insinöörin epäuskoisia huokauksia.. ”ei, tuo ei tule onnistumaan” 😀
Minna Vuo-Cho
08/12/2016 klo 18:37🙂
Aila
04/12/2016 klo 21:14Hauskat piilot tosiaan! Ja joo, helposti syötäviä, toisin kuin tähtitortut!
Alisa
04/12/2016 klo 22:39Supernäppärät!
Saara
05/12/2016 klo 09:16Piilot on aina hauskoja 🙂 puolukka-kirsikkaan törmäsinkin kaupassa ja tarttui jo mukaani 🙂
Anne
05/12/2016 klo 16:49Monta nerokasta ideaa, Alisa! a ) laittaa miehet hommiin b ) hillopiilot-nimi, kikatin ääneen. Anteeksi, tälleen se väsymys ja huono huumorintaju purkautuu 😀
Hanna / Hannan soppa
09/12/2016 klo 16:31Haa, mä kans naureskelin tälle Alisan oivallukselle laittaa miehet töihin! Enemmän tätä!
Alisa
13/12/2016 klo 08:01Easy living <3
Sirkku
06/12/2016 klo 00:00Ihanat pötköt, tai siis hillopiilot 🙂 Pitäisköhän tuota puolukka-kirsikkaa kokeilla…
Alisa
13/12/2016 klo 08:02Pitäisi ehdottomasti 😉 ja niin kuin Johanna vinkkasi, voisi toimia jonkun juuston kanssa aivan ihanasti.
peggy thomas
08/12/2016 klo 22:33Ihanan persoonallisia torttuja ja mukava kun uusia makujakin löytyy 🙂
Minna Ku ite tekee
09/12/2016 klo 10:00Hauskoja. Ja miten söpö pikkuleipuri <3
Alisa
13/12/2016 klo 08:01Hän kiittää <3
Johanna / hellan ja viinilasin välissä
10/12/2016 klo 14:03Ihana pikkuleipuri ja puolukka-kirsikka kuullostaa minun makuuni sopivalta kun vielä jonkun juuston siihen yhdistää 🙂
Alisa
13/12/2016 klo 08:00Totta! Sopii varmasti ihan loistavasti juustopöytään, kiitti vinkistä! 🙂
Lotta
10/12/2016 klo 16:24Hauskoja pitkuloita ja osa jopa ihan tyylikkäitäkin! Miellyttää ainakin omaa visuaalista silmääni 🙂
Nanna
10/12/2016 klo 21:51Miten nämä hillopiilot kuulostaa mun mielestä niin kaksimielisiltä? oikeesti en keksi sitä twistiä. Taidan mennä leipoon pipareita! 🙂
Janna
11/12/2016 klo 22:25Nannalla aina kaksimielisyydet mielessä! 😀 Söpöjä pötkylöitä!
Alisa
13/12/2016 klo 07:59Ahhahhahhahhah! 😀 😀