Halparuokakirjan kuvauksista

Aloimme viime viikolla kuvaamaan Natan kanssa ensi keväänä ilmestyvää ruokakirjaamme, Halparuokakirjaa. Päivät ovat olleet todella intensiivisiä ja tähän mennessä olemme valmistaneet ja kuvanneet 47 eri reseptiä – uskotte varmasti, että luovuuteni alkaa olla aika lopussa eikä nälästä ole tarvinnut kärsiä. Onneksi suuntaan muutaman kuvauspäivän jälkeen kasseineni kohti lentokenttää ja Barcelonaa.

Vaikka välillä olo on todella kaikkensa antanut, niin en voi kyllä muuta sanoa kuin, että tämä on jo nyt ollut ehkä yksi tähän astisen elämäni mielettömimmistä projekteista. Ruokakirjan kuvauksissa on myös sattunut ja tapahtunut vaikka mitä. Tähän mennessä saldona taitaa olla ainakin kolme viillettyä sormenpäätä, yksi palovamma, yksi useasta kohdasta raastettu peukalonpää, yksi puhennut auton eturengas ja yhdet hyvin tarpeelliset skumppaöverit.

Palaan viimeistään lomani jälkeen uuden reseptiikan kanssa blogin pariin, joten tässä välissä saatta olla ehkä reilun viikon taukoa. Täytyy kerätä taas uutta ruoanlaittointoa, vaikka harkitsin jo puoliksi vakavissani Natan ideaa syödä koko loppuvuosi pelkästään ravintoloissa. Tällä hetkellä olen ehkä eniten inspiroitunut soijarouheesta ja tomaateista. Niitä molempia tulee löytymään myös Halparuokakirjasta. Itse asiassa varmaan noin puolet ellei jopa ylikin kirjamme resepteistä tulee olemaan pelkkää vegeä ja vielä todella helppoa, edullista ja maukasta sellaista.

Ei kommentteja

Kommentoi