TuOHi popup – villiyrttiravintola

Yhteistyössä, Taste of Helsinki 2017

Processed with VSCO with fp8 preset Processed with VSCO with 4 preset

Taste of Helsinki -gourmetruokafestivaaleihin on enää 10 päivää aikaa. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kuudetta kertaa ja se kerää yhteen kymmenen huippuravintolaa. Tänä vuonna Taste of Helsingissä nähdään myös vain tapahtumaa varten perustettu TuOHi-popup ravintola, jossa neljä huippukokkia valmistaa kukin oman villiyrteistä inspiroituneen annoksensa. Kokkeina toimivat uuden munaravintola EGGin perustaja Ossi Paloneva, Chef & Sommelierin Sasu Laukkonen, ravintola C:n Ilkka Isotalo ja islantilaisen huippuravintola Dillin Ragnar Eiríksson.

Annosten villiyrtit poimitaan omin käsin Helsingin ja Espoon metsistä, ja odotan ainakin itse todella suurella mielenkiinnolla mitä kaikkea lautasilta tulee löytymään. Listalla näyttäisi olevan ainakin ruista, tofua, orvokkia, kalaterriiniä, ternimaito blinejä, pihkaa, grillisydäntä ja taikayrttejä, joten kyseessä ei ole todellakaan ihan mikään tavallinen menu – aijai.

Ei kommentteja

Kommentoi