Joulutortuista tulikin Hillopiiloja

Kaupallinen yhteistyö, Dronningholm, Sunnuntai & Asennemedia

Hillopiilot29 Hillopiilot1-2

Pääsin yhtenä monesta muusta bloggarista mukaan Dronningholmin ja Sunnuntain joulutorttukampanjaan, jossa meitä haastettiin kehittämään tähtitortulle uudet muodot. Käytettävissämme oli Dronningoholmin Tähtitorttu Omena-kanelimarmeladia, Dronningholm Tähtitorttu Luumumarmeladia ja Dronningholm Vaniljaista puolukka-kirsikkamarmeladia sekä Sunnuntain lehti- ja torttutaikinaa, jota on saatavilla 500 g ja 1 kg pakkauksissa.

Hillopiilot5 Hillopiilot28 Hillopiilot13

Lapsiemme sairasteltua paljon nyt alkutalvesta oli oma mielikuvitukseni sen verran jumissa, että päätin sysätä tehtävän kahdelle pikkulapsiperheen isälle, miehelleni sekä veljelleni. Heistä toinen on DI-ekonomi ja toinen taiteen maisteri, joten torttutehdas pystytettiin perinteisin menoin pitkällisen neuvottelun ja suunnittelun päätteeksi. Sillä aikaa, kun miehet alkoivat valmistamaan tähtitorttuja, keskityimme me muut leikkimiseen ja huolettomaan yhdessäoloon.

Hillopiilot22 Hillopiilot9 Hillopiilot23 Hillopiilot2

Kun vihdoin uunista alkoi levitä koko asuntoon ihana joulutortun tuoksu, riensimme katsomaan torttuarkkitehtien lopputuloksia, joita olivat eritavoin kuvioidut ja takuuvarmasti hilloa jokaisella suupalalla sisältävät Hillopiilot. Nämä herkkupötköt ovat myös varsin lapsiystävällisesti syötävissä, sillä ne voi nopeasti kietaista paperiin ja niitä on helppo haukkailla leikin timmellyksessä. Suurin osa rullista sisälsi tällä kertaa isien suosikkia eli Dronningholmin Tähtitorttu Luumumarmeladia. Minä ja 3-vuotias Kiia ihastuttiin sen sijaan Dronningholmin uutuuteen, Vaniljaiseen puolukka-kirsikkamarmeladiin, jonka ylijäämät lusikoimme viilin joukossa välipalaksi.

Hillopiilot26 Hillopiilot27

Dronningholm haluaa innostaa myös teitä kaikkia kehittelemään rohkeasti perinteisille tähtitortuille uusia muotoja ja on järjestänyt viime vuotiseen tapaan Instagram-kilpailun, johon voi osallistua jakamalla kuvan omista joulutortuista hashtagilla #UUDETMUODOT. Inspiraatiota omiin torttuihin kannattaa hakea Dronningholmin sivuilta tai vaikkapa muilta Asennemedia joulutorttubloggareilta (Pupulandia, WTD, 52 Weeks of Deliciousness, Jonnamaista) – se saa kuitenkin olla juuri sellainen kuin itse haluat. Palkintoina jaetaan joka viikko upeita Dronningholm-tuotepaketteja.

25 Kommenttia

  • Vastaa
    Sari
    04/12/2016 klo 12:35

    Ooh, tuo puolukka-kirsikka yhdistelmä kuulostaa mielenkiintoiselta. Ja kiva idea nuo hillopiilot!

    • Vastaa
      Alisa
      04/12/2016 klo 22:34

      Se on aivan mielettömän hyvää. Meillä tosiaan lapset mankuu sitä nykyään aina viilin ja puuron joukkoon 😀

  • Vastaa
    minni / kokeileva keittiöni
    04/12/2016 klo 14:53

    Puolukka-kirsikka kuulostaa kyllä hauskalta.

  • Vastaa
    Erja/Andalusian auringossa-ruokamatkablogi
    04/12/2016 klo 15:07

    toi luumumarmeladi on oma inhokkini, joten kaikki muut versiot ovat tervetulleita!

    • Vastaa
      Alisa
      04/12/2016 klo 22:35

      Suosittelen erittäin lämpimästi tuota puolukka-kirsikkaa.

  • Vastaa
    Minna Vuo-Cho
    04/12/2016 klo 20:06

    Hih, insinööri ja taiteilija,,, paljonko kinasivat? Vai tulivatko särmät hiottua jo alkusuunnittelussa? 🙂

    • Vastaa
      Alisa
      04/12/2016 klo 22:38

      Perusteellinen alkupalaveri taisi pelastaa pahimmilta sanaharkoilta. Muutaman kerran kyllä kuului insinöörin epäuskoisia huokauksia.. ”ei, tuo ei tule onnistumaan” 😀

  • Vastaa
    Aila
    04/12/2016 klo 21:14

    Hauskat piilot tosiaan! Ja joo, helposti syötäviä, toisin kuin tähtitortut!

  • Vastaa
    Saara
    05/12/2016 klo 09:16

    Piilot on aina hauskoja 🙂 puolukka-kirsikkaan törmäsinkin kaupassa ja tarttui jo mukaani 🙂

  • Vastaa
    Anne
    05/12/2016 klo 16:49

    Monta nerokasta ideaa, Alisa! a ) laittaa miehet hommiin b ) hillopiilot-nimi, kikatin ääneen. Anteeksi, tälleen se väsymys ja huono huumorintaju purkautuu 😀

    • Vastaa
      Hanna / Hannan soppa
      09/12/2016 klo 16:31

      Haa, mä kans naureskelin tälle Alisan oivallukselle laittaa miehet töihin! Enemmän tätä!

  • Vastaa
    Sirkku
    06/12/2016 klo 00:00

    Ihanat pötköt, tai siis hillopiilot 🙂 Pitäisköhän tuota puolukka-kirsikkaa kokeilla…

    • Vastaa
      Alisa
      13/12/2016 klo 08:02

      Pitäisi ehdottomasti 😉 ja niin kuin Johanna vinkkasi, voisi toimia jonkun juuston kanssa aivan ihanasti.

  • Vastaa
    peggy thomas
    08/12/2016 klo 22:33

    Ihanan persoonallisia torttuja ja mukava kun uusia makujakin löytyy 🙂

  • Vastaa
    Minna Ku ite tekee
    09/12/2016 klo 10:00

    Hauskoja. Ja miten söpö pikkuleipuri <3

  • Vastaa
    Johanna / hellan ja viinilasin välissä
    10/12/2016 klo 14:03

    Ihana pikkuleipuri ja puolukka-kirsikka kuullostaa minun makuuni sopivalta kun vielä jonkun juuston siihen yhdistää 🙂

    • Vastaa
      Alisa
      13/12/2016 klo 08:00

      Totta! Sopii varmasti ihan loistavasti juustopöytään, kiitti vinkistä! 🙂

  • Vastaa
    Lotta
    10/12/2016 klo 16:24

    Hauskoja pitkuloita ja osa jopa ihan tyylikkäitäkin! Miellyttää ainakin omaa visuaalista silmääni 🙂

  • Vastaa
    Nanna
    10/12/2016 klo 21:51

    Miten nämä hillopiilot kuulostaa mun mielestä niin kaksimielisiltä? oikeesti en keksi sitä twistiä. Taidan mennä leipoon pipareita! 🙂

    • Vastaa
      Janna
      11/12/2016 klo 22:25

      Nannalla aina kaksimielisyydet mielessä! 😀 Söpöjä pötkylöitä!

    • Vastaa
      Alisa
      13/12/2016 klo 07:59

      Ahhahhahhahhah! 😀 😀

    Kommentoi